Ірина Федишин заспівала свою нову пісню перед захисниками.

Співачка представила нову пісню, яку присвятила захисникам. Відео з прем'єрною піснею та кліпом, з кадрами концертів зірки, Ірина розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube
Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube

Прем’єра ❗️Ірина Федишин - «Дякую тобі» - написала співачка.

Ірина заспівала про те, як захисники люблять Україну, та просить не забувати , що вдома чекають на них мами, дівчата, дружини та діти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

Відомо, що Ірина Федишин з перших днів війни допомагає ЗСУ, волонтерить, та співає, збираючи на концертах кошти, на які купує необхідні речі. Співачка виступала на благодійних концертах в Україні, а також у Європі.

"Пісня хороша і слова влучні, однак мене трохи засмучує, що в майже в кожній пісні кажуть "хлопці" забуваючи, що серед Захисників є й дівчата", "Неймовірна пісня,чарівне виконання,яке торкається душі!", "Урааа, Дочекалися! Пісня дуже дуже красива", "Дякуємо Вам, за прекрасну пісню, за все, що робите для наших Захисників", - написали в коментарях.

Ірина Федишин, коментарі. Фото: Instagram
Ірина Федишин, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Федишин розповіла про складні часи та зізналася, хто її зігріває, коли немає чоловіка: "Дякую за любов"

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Федишин своєю піснею нагадала шанувальникам музику "ласкавого мая": "Ностальжі... Кінець 90-х"

Також "Знай.ua" інформував, Ірина Федишин нагадала, що допомагає під час війни продовжувати жити:"Особливі зустрічі"