Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина вразила новими фото та розповіла про сміливий крок. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина розповіла, що практично пройшла курс медитацій, які допомагають розібратися у собі та вирішувати проблеми. Вона пофантазувала, що все було б набагато простіше боротися з труднощами, якби у пологовому будинку кожній людині видавали інструкцію із застосування.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Було б ще крутіше, якби в пологовому будинку видавали не тільки інструкцію із застосування твоєї дитини, але й тебе теж.
Знайшов поломку, відкрив зміст, подивився на якій сторінці кажуть, як упоратися з цією проблемою і вуаля! Але на жаль", - помріяла зірка.

Ксенія Мішина зазначила, що реальність змушує самостійно працювати над собою та над вирішенням своїх проблем. Вона зважилася на сміливий крок та успішно пройшла шлях, який подарував їй новий досвід.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сміливо взяти і все поламати, помістити себе поза зоною комфорту і почати вирощувати нові нейронні зв'язки, набувати нового досвіду та реорганізовувати свої погляди, смаки, уподобання та правила. Я рада, що зважилася на такий крок", - поділилася актриса.

Раніше портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина ненадовго затрималася в душі, зірка ледь не втратила рушник: "Разом зі мною..."

Також наш портал інформував, Аліна Паш скинула з себе тягар за помилки минулого та публічний обман: "Їх уже не стерти".

Крім того, ми писали, тому й розлучилася із Сашком Еллертом? Ксенія Мішина поділилася важливим секретом: "Для розкриття цього почуття".