Відома українська блогерка, модель та учасника романтичного шоу "Холостяк" Рита Авраменко, яку знають у мережі під ім'ям Рита Бум, продовжує активно ділитися зі своїми шанувальниками яскравими кадрами із життя.

Цього разу красуня, яку Іраклі Макацарія свого часу вирішив не залишати у проекті, похвалилася "успіхами" у спалюванні зайвих кілограм. Тепер пишної Рити побільшало.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Рити Бум у мережі Instagram.

Stories Рити Бум, скріншот: Instagram
Stories Рити Бум, скріншот: Instagram

"Побачила на терезах цифру 61 і вже нічого не бачила, навіть приставку 900 грам. Мене вага не хвилює взагалі, але мені чогось дуже хочеться повернутися до довоєнних 58 кілограмів. Не питайте навіщо, не знаю, просто хочеться. Наїла собі на стресах 65 кілограм", - розповіла в історії Маргариточка.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На свіжому фото, яке опублікувала дівчина, можна побачити усі найкращі сторони її постаті. Рита, як вона завжди і робить, сфотографувалася лише у топіці без ліфчика. Так, що її груди можна розглянути у всіх деталях, а ось своє красиве обличчя вона вирішила приховати за смартфоном.

Також цікаво, що зірка розповіла про те, що заспівала "наїсти", проте на фото чітко видно, що вона володарка підтягнутого живота та майже струнких ніжок. Не смій намовляти себе, поки все супер.

Stories Рити Бум, скріншот: Instagram
Stories Рити Бум, скріншот: Instagram

А пізніше ще з'явилася історія, яка теж пов'язана з їжею, проте цього разу їжею для її собаки Балу. Тут наші читачі можуть ближче познайомитися з красунею Ритою Бум та послухати її.

Нагадаємо, гаряча блондинка Рита Бум із "Холостяка" ніжно пригорнулася до невідомої красуні: "Котик...".

Раніше повідомлялося, Адріано Челентано допоміг Даші Ульяновій із "Холостяк 10" зачарувати чоловіків: привабливі рухи.

Також, Валерія Крук зібрала осінній урожай "персиків", і тут не про фрукти: дуже гаряча поза.