Популярна українська співачка, блогерка, та волонтер Наталія Могилевська вирішила підбадьорити українців, та показати, що робити коли води в крані немає.

На своїй сторінці в Instagram Наталя Могилевська показала лайфхак з пляшкою, дивним чином зірка заставила воду текти, та перестати протікати, користуючись ножем та законами фізики.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Що робити, якщо немає води з-під крана? Дівчата лайфхак, що робити коли в крані не тече. Треба взяти пляшку. Пробити невеликий розріз ножем. Бачите — не тече. Відкрити кришку — тече. Помили руки, все Бачите, подобається? - написала Могилевська.

Наталя Могилевська. Фото: Instagram
Наталя Могилевська. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У коментарях до допису зазначили, що це діють звичайні закони фізики.

"Закони фізики навіть в наших умовах ніхто не відміняв", "Ті люди, які народились в 60 роках вміють все, нагріти воду, помити волосся, попрати…досвід величезний, колись це було звичний спосіб життя", "Хто б міг подумати, що ми все це будемо робити. Що так зміниться наше життя", "Молодець Наталка. Не ниє, не стогне, не нарікає", - написали шанувальники.

Наталя Могилевська, коментарі. Фото: Instagram
Наталя Могилевська, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Наталія Могилевська посеред стародавнього Києва допомогла українцям знайти світло: видно, як вдень.

Як повідомляв "Знай.ua" Наталія Могилевська зарядила українців новорічним настроєм "привітом" з минулого.

Також "Знай.ua" інформував, Наталя Могилевська дозволила собі помріяти і трохи оголитися, коли над головою не чується свист ракет.