Відома українська виконавиця, дружина фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі Alyosha порадувала шанувальників атмосферним фото та поділилася новим віршем.

Чарівна співачка Alyosha, дружина Тараса Тополі, який захищає батьківщину на фронті, розмістила новий вірш. Після відключень електроенергії, слова його про "інший світ" здаються фантасмагоричними.

Alyosha. Фото: скрін youtube
Alyosha. Фото: скрін youtube

Я бачу інший світ… Відчуваю тепло… Мене несе до воріт, де звільниться воно! Вітер розіб’є мене На квітки кольорові… Знов зіллюся в одне І залишусь на ВОЛІ! - написала зірка.

У коментарях зазначили, що вірш досить потужний, та накидали співачці компліментів. Варто сказати, що вірш дівчина доповнила фотографією, яка показала співачку з іншого боку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Україна вийде переможною від російського терору, і як світова сила на добро. Це я справді вірю. Я, як британець, хочу бути частиною цього. Слава і перемога Україні", "Глибоко. Місце, куди існує шлях не для кожного", "Неймовірно красива", - написли шанувальники під дописом.

Alyosha, коментарі. Фото: Instagram
Alyosha, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Alyosha задумалася про нову реальність і спробувала знайти втіху у творчості: "Хто я?".

Як повідомляв "Знай.ua" Alyosha захотіла вилікувати своїм голосом дітей, які пережили стрес через війну: "Казки допоможуть".

Також "Знай.ua" інформував, Alyosha осяяла темряву променистою посмішкою та надихнула українців поетичними рядками: "Мотивація".