Популярний гуморист, учасник "Ліги сміху", а також популярний блогер Влад Шевченко повеселив українців черговим роликом, на якому показав, що буває, коли за графіком світло мають відключити, а він не зник. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко справжній майстер своєї справи та вміє знайти позитив навіть у такій неприємній ситуації, коли на кілька годин відключають електрику. Гуморист зняв новий ролик на тему, яка зараз як ніколи актуальна.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Так, Влад Шевченко вирішив показати реакцію деяких українців на дуже рідкісну, але існуючу ситуацію, коли світло відключають пізніше, ніж зазначено у графіку.

"Коли вже все зробив, а світло досі не вимкнули", - назвав ролик гуморист.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українці оцінили нову роботу блогера та дізналися у цій ситуації і себе.

"Те почуття коли врубали світло, але ти все одно по дому ходиш із ліхтариком на телефоні", "Визначення збочення дав ще те. Прям пояснив тим, хто не знає, що це слово означає", "Це дуже смішно! Влад прямо ловить тренди суспільної поведінки", "Українці точно за будь-який кіпіш, тільки за графіком", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав українців через 36 годин без світла та зв'язку: "Це не маємо, це життя".

Також наш портал інформував, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" зарядила українців позитивом пісенькою про ЗСУ: "Навіть діти знають..."

Крім того, ми писали, Кошовий так само без волосся, а Пікалов з шевелюрою на заздрість худому Ткачу: як виглядали актори "Квартал 95" в юності.