Відома українська співачка, солістка гурту "KAZKA" Олександра Зарицька зраділа настанню зими і щоб шанувальники хоч трохи відчули атмосферу свята, анонсувала особливий сюрприз. Про це зірка розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Олександра Зарицька поділилася, що з дитинства любить прихід зими та передчуття свят, які вона приносить. Вона зазначила, що цього року все не так, як було раніше, проте свято це не зможе скасувати.

Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/

"Перший день зими. З дитинства обожнюю це приємне передчуття напередодні свят і особливий вайб, що влітає в наше життя в грудні. І хоча цього року замість декоративних прикрас на ялинку ми шукаємо гірлянду на батарейках, а в топі подарунків генератори, павербанки і навіть контейнери для води, я вірю, що ніхто не може забрати у нас свято", - сказала співачка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Олександра Зарицька зазначила, що напередодні свят приготувала разом із групою приємний сюрприз, який вже зовсім скоро піднесе українцям.

"Ми з командою вигадали для вас дещо особливе. Музичний подарунок, який ви почуєте вже зовсім скоро!", - додала зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, Олександра Зарицька з "KAZKA" розповіла, як зібрані нею гроші вже працюють на благо країни: "Допомагає триматися".

Також наш портал інформував, Олександра Зарицька з "KAZKA" віддалася почуттям далеко від України, але поряд із земляками: "Якщо це не кохання, то що?"

Крім того, ми писали, Настя Каменських зізналася, куди ховається від зовнішнього світу: а як же Потап у прольоті?