Відома українська гумористка та акторка "Кварталу 95" Олена Кравець не надто часто, проте радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Олена Кравець якось розповіла про свої відчуття після взяття участі в озвученні драми "Котячі світи Луїса Уейна".

Олена Кравець і Євген Кошовий, instagram.com/kvartal95official
Олена Кравець і Євген Кошовий, instagram.com/kvartal95official

"Вперше в житті пробуєш себе в дубляжі кіно, і нехай навіть, залишаючись голосом за кадром, є голосом самої Олівії Колман🤦‍♀️ У фільмі з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі…", - писала Олена Кравець у публікації.

Але зараз не про це – зараз про її фанатів, які на неофіційній сторінці випустили ролик, який відповідає сучасним тенденціям. Вони зібрали серію знімків актриси, зроблених у різні періоди її життя і поєднали воєдино - чергуючи свіжі зі старими.

Олена та Марія Кравець, фото: Instagram
Олена та Марія Кравець, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

У якийсь момент на 20-й секунді з'являється чорно-білий кадр, на якому Олена постала з голим плечем, демонструючи обриси грудей у ​​дзеркалі. І якщо не зупиняти відео, одразу ж з'являється перший кадр – коли вона була ще дитиною.

"Розумничка красуня❤️🙌", "Захоплююсь вашим талантом", "Супер❤️", "Ах яка жінка...", "Красуня😍" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що Кошовий так само без волосся, а Пікалов із шевелюрою на заздрість худому Ткачу: як виглядали актори "Квартал 95" у юності.

Раніше ми повідомляли, що донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець, Марія перетворилася з пацанки на бізнес-леді.