Колишня зірка групи "ВІА Гра", ексдружина Андрія Джеджули Санта Дімопулос зовсім недавно виставляла Stories у Instagram, щоб показати, як вона проводить час у Парижі, Франція.

Зараз їй доводиться вибачатися, оскільки вона зробила грубу помилку 28 листопада 2022 року... того дня, коли в Україні відзначали День пам'яті жертв Голодоморів. Українці обурилися, адже Санта тоді була на Дні Народження подруги та виставляла різні знімки та відео із заходу...

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

Історія повторюється. Торік у скандал із такою самою причиною потрапили Володимир Остапчук, Олександр Заліско та інші блогери, які влаштували тусовку у стилі БДСМ у День пам'яті.

"Чи зробила я погано, що виставила це повідомлення – ні, чи зробила я помилку, яка виставила саме цього дня – так. Тому що це був День пам'яті жертв Голодомору. Моя бабуся пережила їх обоє, тому я дуже добре пам'ятаю", - пише Санта Дімопулос у публікації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Санта Дімопулос, фото: Instagram
Санта Дімопулос, фото: Instagram

Зазвичай, зі слів артистки, вона читає новини зранку. І якби вона це зробила – вона не виставила б провокаційні знімки. Санта додала, що вона така сама людина, як і кожен із нас. Кожен робить помилки і вона не є винятком.

Санта Дімопулос, скріншот: Instagram
Санта Дімопулос, скріншот: Instagram

Нагадаємо, колишній Санти Дімопулос Андрій Джеджула розважився з Адель: "Вперше чую наживо"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча наїхала на українців у Європі в особливий день: "Маємо не дратувати"

Знай.ua писав, головний винуватець "голодної туси" Заліско вибачився слідом за Остапчуком: "Що бабло животворяче робить"