Зірка Голлівуду Міла Куніс народилася і деякий час жила у Чернівцях, жінка підтримала Батьківщину після того, як Росія розпочала повномасштабне вторгнення до України, продовжуючи геноцид нашого народу.

8-річна донька голлівудської актриси Ває зовсім недавно дізналася, що є наполовину українкою. Її реакція на це довела Мілу Куніс до сліз. Але зараз наші люди помітили в інтерв'ю знаменитості журналу Harper's Bazaar дуже неприємні слова... щодо борщу.

Вона назвала борщ – російським супом. Хоча останні місяці цей суп перебуває у списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. І належить він лише Україні.

"Російський стіл - це багато їжі, просто весь час. Звичайно, почати можна з пельменів, вареників, тоді можна приготувати борщ, це такий дуже російський суп з буряків. Якщо не любите буряки, то не їжте. Росіяни люблять копчену рибу та рибу в цілому. Солону рибу, копчену рибу", - каже Міла Куніс.

Популярні новини зараз
Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць
Показати ще

Понад те, актриса на тлі війни не змогла визначити себе українкою. Бо живе за часів, коли "більше не знає, як себе назвати".

Не стримався і Євген Клопотенко, котрий відстоював борщ у світовому просторі.

Нагадаємо, дочка Міли Куніс відреагувала на своє українське коріння і торкнулася актриси: "Я заплакала"

Як повідомляв "Знай.uа", голлівудська красуня Міла Куніс нагадала всьому світу про свою Батьківщину: "Пишаюся тим, що українка"

Знай.ua писав, Дакота Джонсон, Міла Куніс і Ріта Ора: найкращі образи з церемонії "Оскар-2022", щоб відсвяткувати перемогу