Зірка Голлівуду Міла Куніс народилася і деякий час жила у Чернівцях, жінка підтримала Батьківщину після того, як Росія розпочала повномасштабне вторгнення до України, продовжуючи геноцид нашого народу.

8-річна донька голлівудської актриси Ває зовсім недавно дізналася, що є наполовину українкою. Її реакція на це довела Мілу Куніс до сліз. Але зараз наші люди помітили в інтерв'ю знаменитості журналу Harper's Bazaar дуже неприємні слова... щодо борщу.

Вона назвала борщ – російським супом. Хоча останні місяці цей суп перебуває у списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. І належить він лише Україні.

"Російський стіл - це багато їжі, просто весь час. Звичайно, почати можна з пельменів, вареників, тоді можна приготувати борщ, це такий дуже російський суп з буряків. Якщо не любите буряки, то не їжте. Росіяни люблять копчену рибу та рибу в цілому. Солону рибу, копчену рибу", - каже Міла Куніс.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Понад те, актриса на тлі війни не змогла визначити себе українкою. Бо живе за часів, коли "більше не знає, як себе назвати".

Не стримався і Євген Клопотенко, котрий відстоював борщ у світовому просторі.

Нагадаємо, дочка Міли Куніс відреагувала на своє українське коріння і торкнулася актриси: "Я заплакала"

Як повідомляв "Знай.uа", голлівудська красуня Міла Куніс нагадала всьому світу про свою Батьківщину: "Пишаюся тим, що українка"

Знай.ua писав, Дакота Джонсон, Міла Куніс і Ріта Ора: найкращі образи з церемонії "Оскар-2022", щоб відсвяткувати перемогу