Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Коли відключення електроенергії після нескінченних ворожих атак стало занадто частим, в Україні створили "Пункти незламності", де люди могли підзарядити телефони, погрітися тощо. Ідея сама по собі була дуже хороша, але насправді багато хто з них виявилися закритими або з непридатними умовами.

Пункт Незламності. Фото: Youtube
Пункт Незламності. Фото: Youtube

Вова Дантес у зв'язку з цією ситуацією вирішив блиснути гумором у своєму стилі. Кумедний жарт він написав у Twitter. Артист порівняв дані пункти з однокласницею, через відмову якої він втратив власну невинність.

"Пункт незламності - це моя однокласниця! Через її "ні" на випускному я втратив цноту у 20", - написав Дантес.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Твіт Вови Дантеса, скріншот
Твіт Вови Дантеса, скріншот

Користувачі залишили у відповідь не менш дотепні жарти. Дехто припустив, що ця однокласниця врятувала Дантеса від небажаної вагітності чи розпусти, а можливо, на той момент вона відмовила через "критичні відключення".

Коментарі - twitter.com/DantesVo
Коментарі - twitter.com/DantesVo

Коментарі - twitter.com/DantesVo
Коментарі - twitter.com/DantesVo

Раніше ми писали про те, що Дантес не соромиться за інтим при дітях Кацуріної і давно обірвав усі зв'язки з Дорофєєвою: "Коли сплять у кімнаті..."

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва розповіла, як її зачепили за живе у Фінляндії на очах у Осадчої та Тополі: "Не думала..."

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Дантес робить це раз на рік, після розлучення з Дорофєєвою мрія не здійсниться: "Проти всього, що модно"