Відомий виконавець Макс Барських нещодавно випустив нову пісню, прем'єра якої відбулася 28 жовтня 2022 року. Потім розповів про те, що нарешті зустрінеться з фанатами в Україні, у Києві – 2 грудня, з концертом.

Він це й зробив. Цього ж дня, як відомо, у Наді Дорофєєвої теж було намічено музичний захід. Наразі Макс поділився кількома знімками зі студії звукозапису. Або кімнатки, яку тимчасово облаштували під таке помешкання.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

"Київ – серце нашої країни. Тут завжди приходять найвдаліші та найвлучніші ідеї. Готуємо для вас кілька різдвяних сюрпризів. Вже зовсім скоро!", - пише Макс Барських у публікації.

Під одним із різдвяних сюрпризів він, швидше за все, мав на увазі нову пісню. Або кілька композицій, альбом. Щось пов'язане із музикою, чому підказкою виступають фотографії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Макс Барських. Фото: instagram.com/max_barskih/
Макс Барських. Фото: instagram.com/max_barskih/

"Макс, ми давно не бачили тебе таким щасливим", "Київ - найкраще місто не світлі! І я в цьому вкотре переконався в Майамі!", "Яке ж щастя тебе бачити", "Ми сумували за усміхненим Максом. Вже чекаю новинки", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Макс Барських не клюнув на провокації пропагандистів і залишився вірним Україні: "Принесли стільки шкоди злими мовами"

Як повідомляв "Знай.uа", Макс Барських заявив, що путінський режим впаде ціною української крові , але росіяни мають шанс: "Врятувати від ганьби"

Знай.ua писав, Макс Барських зазвучав китайською мовою після звільнення Херсона: "Давно"