Якось недавно Надя Дорофєєва розповідала про те, що два роки тому сформувалася чи не офіційна фан-спільнота.

У п'ятницю, 2 грудня 2022 року, пройшов її концерт після тривалої паузи через війну. Надя всіляко привертала увагу українців до цього музичного заходу, щоби якнайбільше людей прийшли та відпочили. За кілька годин до Дорофєєва заявила, що дуже сильно чекає на зустріч з фанатами, нагадавши про важливе - про можливість зробити донат тим людям, які відновлюють пошкоджені від війни будинки.

"Надія, на жаль, приїхати не вийде, але я подумки у фан зоні з плакатом", "Хто мені купить особистий літак до Києва?", "Мда. Така зараз хороша, а як же пісня у фільмі "Жінки проти чоловіків 2" 2018? Ще й у нашому Криму...", - писали користувачі у коментарях до концерту.

Потім вона в Instagram Stories показала, яку думку має щодо Каньє Веста... цей громадянин зробив кілька ексцентричних заяв на шоу конспіролога Алекса Джонса. Наприклад, репер вважає себе "пропутинським нацистом", заявляє, що він любить Гітлера і що Барак Обама не був першим темношкірим президентом США - "лише єврейським".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Він, як відомо, хоче балотуватись у Президенти.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

А потім Надя показала, як на неї чекали перед концертом свої ж фанати.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Надя Дорофєєва вирішила зійтись з колишнім та заінтригувала українців: "Не всі сюрпризи"

Як повідомляв "Знай.uа", Дантес не соромиться за інтим при дітях Кацуріної і давно обірвав усі зв'язки з Дорофєєвою: "Коли сплять у кімнаті..."

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва розповіла, як її зачепили за живе у Фінляндії на очах у Осадчої та Тополі: "Не думала..."