Відома українська співачка, солістка гурту "KAZKA" Олександра Зарицька поділилася на сторінці у соціальній мережі instagram зимовим настроєм і вигадала для шанувальників ребус, який попросила розгадати у коментарях.

Олександра Зарицька за час повномасштабної війни зробила багато добрих справ, зокрема, багаторазово виступала з благодійними концертами, підтримуючи простих українців та ЗСУ. Втім, вона не забуває радувати і тих, хто стежить за нею у соцмережі.

Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/

Так, Олександра Зарицька подарувала трохи настрою атмосферним зимовим роликом, а натомість вирішила і трохи заінтригувати шанувальників. Зірка натякнула, що вирує робота над сюрпризом, а яким саме запропонувала вгадати, розгадавши ребус, який залишила у підписі до публікації.

"Розгадайте ребус. І ви дізнаєтеся, що чекає на вас вже зовсім скоро", - підписала відео виконавиця.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Шанувальники поспішили вгадувати.

"Нова різдвяна пісня, концерт у Львові", "Нова пісня!", "Зима скоро" - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександра Зарицька з "KAZKA" розповіла, як зібрані нею гроші вже працюють на благо країни: "Допомагає триматися".

Також наш портал інформував, Катя Осадча похвалилася весільною сукнею, Юрі Горбунову нікуди подітися: "Під ногами горів".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Полякова спробувала розіграти маму приколами з TikTok, але Оля виявилася розумнішою: "Зламала тренд".