Відома українська ведуча на телеканалі "1+1" Алла Мазур розповіла, що може порадувати кожного навіть у ці темні часи. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Алла Мазур вразила новим фото біля розкішної ялинки, яку прикрасили кольорами українського прапора. Ведуча зазначила, що хоч противник і хоче забрати в українців все, зокрема свята та вміння радіти, не можна цього йому дозволити. За її словами, знайти настрій можна в тій же новорічній ялинці, в якій по можливості не варто собі відмовляти.

Алла Мазур. Фото: скриншот Instagram
Алла Мазур. Фото: скриншот Instagram

"Правильно прикрашена ялинка піднімає настрій і у найважчий час. І хоча вдома з такою красунею не розженешся, та й електрогірлянди зараз не в тему – не дамо оркам затягнути нас у своє дрімуче середньовіччя", - зазначила телеведуча.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Алла Мазур закликала українців не падати духом, підтримувати ЗСУ і попри все пускати у своє життя трохи свята.

"Готуємо подарунки нашим на фронт. І всупереч ворогам – житимемо. Святкуватимемо. І перемагатимемо", - додала вона.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова поцілувала героя за щедрий внесок у справу, від якої залежить доля його побратимів: "Неймовірно вдячна".

Також наш портал інформував, Віктор Бронюк із групи "ТІК" показав, як українці роблять неможливе для ЗСУ і посміявся з "другої" армії: "Можуть тільки мріяти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".