Популярний український співак та молодий тато Віктор Павлік, який виховує маленького сина з третьою дружиною Катериною Репяховою, показав нове зворушливе фото з малюком.

Відповідний знімок з'явився на особистій сторінці Віктора Павліка у соцмережі Instagram.

На знімку Віктор тримає сина, що підріс, на руках за допомогою спеціальної перенесення. Конструкція досить зручна для малюка, адже вона весело посміхається оточуючим.

Скрін, Instagram Павлік
Скрін, Instagram Павлік

На хлопчику – блакитний комбінезон-сліп у білих серцях, а його батько одягнений у чорні штани та чорну футболку.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Позаду співака із сином на руках видно весільний знімок Віктора Павлика з Катериною Репяховою.

"Дякую", - написав співак, додавши назву магазину з товарами для немовлят та дітей.

Скрін, відео YouTube Павлік
Скрін, відео YouTube Павлік

У коментарях пишуть, що хлопчик дуже схожий на батька.

"Мішечка такий чудовий малюк", "Малюк такий красивий", "Здоров'я Всім Вам! Наш легендарний Музикант!", "Ой яке гарненьке хлоп'ятко, ну копія тато", "Татусева копія", - захоплюються шанувальники виконавця.

Нагадаємо, що Катя Репяхова показала, як Віктор Павлік уперше за 7 років взяв у руки "паличку-виручалочку": "Побачила, як він...". Молода мама була шокована, адже за все спільне життя музикант не торкався цього пристосування.

Раніше ми повідомляли, що Віктор Павлік заспівав про кохання з іншого після того, як присвятив пісню дружині Репяхової: "Мрія кожного".

Також стало відомо, що малолітнього сина Віктора Павліка одягає теща, Катя Репяхова все показала.