Всесвітньо відомий британський музикант, легендарний співак Стінг, який від початку масштабної війни активно підтримує Україну, знову активізував свої зусилля, щоб допомогти всьому нашому народу. Після підлих ракетних ударів російських окупантів Стінг закликав світ допомогти українцям пережити цю зиму.

Про це стало відомо завдяки зверненню легендарного музиканта до мережі Instagram.

Відомо, що Стінг ще в лютому перейнявся особливою любов'ю до українців. Він продовжує підтримувати нашу країну та постійно звертає увагу багатомільйонної аудиторії шанувальників на війну, розв'язану росією.

Стінг, Фото Instagram theofficialsting
Стінг, Фото Instagram theofficialsting

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Зима прийшла в Англію, але також почалася в Україні, де російські війська продовжують атакувати енергетичні об'єкти. Це робить життя українських сімей нестерпним і важким. Доля мільйонів людей там зараз висить на волосині і залежить від вашої допомоги . Збереження тепла взимку стане найважливішою битвою цієї війни", - попросив співак.

У цьому відеозверненні Стінг зазначив, що всі зібрані кошти підуть на купівлю їжі швидкого приготування та спальних мішків для українців.

"Кожен долар має значення. Зробіть цього року подарунок для українців як донат", - закликав він шанувальників.

Мі не можемо також не нагадати - щоби підтримати українців на 11 день війни, Стінг виконав пісню про росіян "russians" зі свого дебютного альбому The Dream of the Blue Turtles, написаного ще 1985 року. Він зізнався, що ніколи не зміг би подумати, що пісня стане актуальною майже через 40 років. Через деякий час перевипустив цей трек і заявив, що весь прибуток пожертвує волонтерам Help Ukraine Center.

Нагадаємо, Леонардо Ді Капріо майже втратив роль Джека в "Титаніку" через капризи: "Я не збираюся проср*ть свій шанс".

Раніше повідомлялося, що Андрій Данилко пішов на відчайдушний крок і готовий розлучитися з найдорожчим.

Також, бодіпозитивна модель Ешлі Грем здивувала мережу інтимним знімком із близнюками.