Маша Полякова показала власний купальник. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дочка популярної української співачки та актриси Олі Полякової Маша не боїться публічності та є популярним блогером. Вона радує шанувальників всілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

1 грудня дівчина опублікувала фотографію на пляжі у купальнику кольору зебри.

"Я знайшла для себе ідеальний купальник від sunandsea.brand я дуже мучаюся від того, що згоряю і саме тому хочу вас порадити ідеальний купальник", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фоловери почали активно коментувати цю посаду. Хтось похвалив красу дівчини, а хтось запідозрив у нещирості.

"Щоб не згоряти, потрібно просто не ходити на пляж!!!"; "Красуня мамина"; "Красуня"; "Зараз би говорити про прийняття себе, і в той же час фотошопит фотки)"; "Дуже красива, ніжна, молоденька дівчина. Будь-яких невихованих дур не слухай"; "Гарна, вся в маму", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Маша Полякова спробувала розіграти маму приколами з TikTok, але Оля виявилася розумнішою: "Зламала тренд".

Раніше ми повідомляли, що дочка Полякової брудно розматерила лондонців через те, що страйки зруйнували її плани: "Ви, еб**ни, бл*ть".

Також стало відомо, що Маша Полякова зганьбилася перед українцями, пригадали і "Королеву ночі": "Забула зі школи випуститися".