Арсен Мірзоян показав свою доньку Ніну на концерті. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним із найпопулярніших українських виконавців. На інстаграм-сторінку популярного співака підписано багато українців, із якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя.

1 грудня Арсен Мірзоян опублікував кілька фотографій з концерту у Національному палаці мистецтв України, що відбувся у 2021 році. На фото дівчинка сидить на руках, на плечах українського співака, а також стоїть перед мікрофоном.

"Моє маленьке Чудо, наша Сніжинка. Смілива та дзвінка", - повідомив він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, наприкінці листопада 2021 року на всіх платформах став доступний новий альбом Арсена Мірзояна "Монархія". Однією із пісень стала зворушлива композиція "Сніговик". У ній він заспівав разом зі своєю дочкою Ніною зворушливу новорічну пісню.

Під час концерту Арсена Мірзояна його дочка заспівала з ним живцем.

"Вітаю! Ви неймовірні! ❤️❤️❤️"; "Прекрасний вчора був концерт 😍. Просто гармата 🔥🙌"; "Це так було тендітно і мило!"; "Манюня дуже схожа на маму)", - кажуть фоловери.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко показала лайфхак, де брати воду Мірзояну, щоб тещі не смерділо: "Щоб можна було злити".

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян розділив радість з херсонцями, які пережили окупацію росії: "Емоції заважають підбирати слова".