Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару показала свою світлу шевелюру за тиждень після фарбування і зізналася, що останнім часом їй хочеться максимально натурально виглядати.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Вона задається питанням, чи виникло в неї таке бажання через війну в країні, чи з природних причин. Більше того, через такі зміни вона перестала щось робити для себе, але волосся – це святе.

"В мене дуже складне волосся, і я намагаюсь лишній раз його не чіпати, майстри, які давно мене знають, кажуть, що я одна така в них 🙈 І зараз, через декілька тижнів, після фарбування, можу сказати, що політ нормальний, волося все ще на голові, і колір гарний🥰🥰" - поділилася радістю Сопонару.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Шанувальники були особливо щедрі на компліменти та розхвалили гумористку. Вони оцінили її зовнішній вигляд і акцентували увагу на волоссі.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Раніше ми писали про те, що зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше відверто заговорила про особисте життя: "Не була готова народжувати"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" довела, наскільки її гострий язичок і відповіла хейтерам: "Кров з вух"