Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

6 грудня всі відзначають особливий день, присвячений Збройним силам України, і Настя Каменських з цього приводу написала окремий пост. Тільки з початком вторгнення росії весь світ усвідомив, наскільки сильна українська армія.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Артистка зазначила, що ЗСУ – це захист та опора українського народу.

"Наші сміливі, хоробрі та незламні захисники та захисниці. Сьогодні вся Україна вітає вас з Днем Збройних Сил України . Ми дякуємо вам за те, що мужньо захищаєте нашу землю", - написала Настя.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вона також підкреслила, що бійці є прикладом гідності, честі та незламності, а також попросила їх берегти себе. На додачу, зірка розмістила зворушливий відеоролик, який супроводжувався віршем про Україну у її виконанні.

Раніше ми писали про те, що Потап нарешті зізнався, що в його житті не одна дівчинка, блондинка не як Каменських: "Там на мене чекають такі..."

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських підказала, куди витратити гроші, окрім допомоги ЗСУ: "Не кожен може"

Також портал Знай.ua писав, що наступний на вихід? Після "скасування" московських попів Потапу згадали, як він стояв навколішки в Росії і засумнівався у Зеленському.