Відомий російський гуморист, ведучий та шоумен Максим Галкін розповів, як його та ім'я Алли Пугачової вирішили очорнити невідомі аферисти. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін та Алла Пугачова ще в перші дні повномасштабного російського вторгнення в Україну засудили дії влади та залишили рідну країну на знак протесту війні. Гуморист багато гастролює та віддає частину коштів на допомогу українцям, які постраждали війні. Така позиція не подобається багатьом шанувальникам нинішнього режиму у Росії, тому зіркова пара стала метою для хейту.

Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Максим Галкін звернувся до шанувальників та розповів, що якісь шахраї вирішили підставити їх з Аллою Пугачовою. Багато їхніх друзів почали отримувати повідомлення нібито від імені зіркової пари з проханням позичити гроші. Артист підкреслив, що вони не мають фінансових складнощів і не займаються подібними речами - це підступи аферистів.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Почастішали випадки шахрайства. Від мого імені, від імені Алли з різних телефонів пишуть нашим друзям, колегам із проханням перерахувати гроші. Ми ні в кого грошей не просимо, з такими проханнями ні до кого не зверталися. Я вас дуже прошу не ведіться", - заявив шоумен.

Артист підкреслив, що багато хто до кого звернулися шахраї, повірив і скинув їм гроші.

Раніше портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, як виховує дітей Алли Пугачової, щоб не виросла Орбакайте: "У карти з бабусею грала".

Також наш портал інформував, що Максим Галкін зізнався, що в дні обстрілу України відчував страх і тривогу: "Назавжди оселилися в серці".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Максим Галкін згадав, як вищі сили підштовхнули його до доленосного рішення: "Вдячний Богу".