Дружина відомого українського гумориста, актора, зірки "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача розповіла про свою місію та зворушила шанувальників. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач, як і її зірковий чоловік, із перших місяців війни активно підтримували українців. Зокрема, вона періодично організовувала й заходи для маленьких українців, щоб подарувати їм хоч кілька хвилин дитинства, яке вкрала війна.

Вікторія Ткач. Фото: скрін youtube
Вікторія Ткач. Фото: скрін youtube

Так, Вікторія Ткач розповіла, що діти – майбутнє України та її головна місія дуже важлива, адже дарувати емоції дітям зараз конче необхідно. Вона показала кілька знімків виконаної роботи та колег, які допомагають їй.

Вікторія та Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Вікторія та Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Коли я бачу щастя в очах дітей – це найголовніша нагорода! Саме в цю хвилину я переповнююся вірою та надією в краще майбутнє! Майбутнє для наших дітей, для нашої країни, для нашого незламного народу!!!", - написала дружина гумориста.

Шанувальники не стали приховувати свого захоплення.

"Дякую, що є такі світлі люди, як Ви", "Молодці", "Вогонь, було дуже круто", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" знайшла корисне заняття для українців, які залишилися без світла: "Хто самотній, саме час..."

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко поділився з українцями "інструкцією" на випадок відключення світла: "Всі свічки за упокій".

Крім того, ми писали, Кошовий все так само без волосся, а Пікалов з шевелюрою на заздрість худому Ткачу: як виглядали актори "Квартал 95" у юності.