Донька Євгена Кошового з "Кварталу 95", Варя щоразу змушує шанувальників дивуватися змінам у зовнішності, однак цього разу сторіс не про власні зміни.

На відео, яке розмістила Варя, дівчинка, з заїждженим личком розповідає про печивко, яке радить нікому не купувати.

Варвара Кошова. Фото: скриншот Instagram
Варвара Кошова. Фото: скриншот Instagram

"Бачите це печиво? ніколи таке не купуйте! Я його їла і відгризла собі ніготь. По-справжньому, аж кров виступила. Боляче, ніколи не купуйте!" - розповіла маленька замазура, показуючи смачне печивко

Сторіс Варвари Кошової. Фото: Instagram
Сторіс Варвари Кошової. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варвара Кошова досить по-дорослому виглядає, що підтримують її батьки. Цього літа дівчина зробила собі пірсинг та, здається, дозволила собі уколи краси для збільшення губ.

Також відомо, що у дівчинки вже є хлопець, якого вона час від часу показує у своїх сторісах. Донька Кошового лише раніше розповідала про те що їй подобаються корейські хлопці. За сторінкою Кошової стежать майже 20 тисяч користувачів мережі. Дівчина має багато прихильників.

Певний час після 24 лютого дівчина перебувала з матір'ю та сестрою за кордоном, але потім повернулася додому.

Варвара Кошова. Фото: instagram.com/kosshevayaa/
Варвара Кошова. Фото: instagram.com/kosshevayaa/

Нагадаємо, ми писали, що донька зірки "Квартал 95" Євгена Кошового, Варя продовжує вражати своєю самобутною зовнішністю: губки як "накачані".

Як повідомляв "Знай.ua" дочка Олени Кравець із "Квартал 95" показала свої пригоди з хлопцем у Польщі: "Тато в курсі?

Також "Знай.ua" інформував, "заціловану" 14 річну доньку Кошового з "Кварталу 95" Варю хлопець вже на руках носить: не дитячі забавки.