Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Нещодавно Надя Дорофєєва випустила пісню "Щоб не було" у дуеті зі своїм коханим Михайлом Кацуріним. Текст написав він, а його змістом пара намагалася донести фанатам, що ні про що не шкодує після історії з "обміном партнерами", і вони дуже кохають одне одного.

Надя Дорофєєва тНадя Дорофєєва та Михайло Кацурін. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін. Фото: скрін youtube

На прем'єру відреагували десятки тисяч фанів. І вже за традицією, вони поділили на два табори - одні не оцінили її творчість, особливо після розлучення з Дантесом, інші були в захваті. Дорофєєва зібрала найяскравіші коментарі.

Дехто назвав пісню та її виконавицю нудною, а також здивувався, чому в кліпі Кацурін у шапці. З припущень - у студії було холодно або він соромиться своєї лисини. Проте, були й позитивні реакції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Думала, що совісті взагалі немає. Дякую, тепер зрозуміло, що трохи є, за вашими словами", "Сподобався тільки свистун", "Кохання дивна штука", "Це ж пісня про українців у 2022! Вижили", - написали фанати.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва зробила з Кацуріним те, на що не наважилася весь час шлюбу з Дантесом: "Який кайф"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва перетворила своє обличчя на м'яку подушечку, макіяж від Бога: "Відчувається, як..."

Також портал Знай.ua писав, що напівголовий Володимир Дантес сховав "гідність" під рушником і вибіг на вулицю