Відомий співак Олександр Ярмак, який виступає під сценічним ім'ям YARMAK, розповів, що ЗСУ поступово перетворюються на справжній космодесант і незабаром окупантам буде ще "веселіше". Цим він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

YARMAK з перших днів повномасштабної війни вступив до лав ЗСУ і вирушив захищати рідну країну від окупантів. Він згадав, що довго шукав підрозділ, де можна було б працювати з безпілотними літальними апаратами і лише кілька місяців тому він зустрів "братів за ідеєю".

Yarmak. Фото: скрін youtube
Yarmak. Фото: скрін youtube

З першого дня мобілізації я шукав можливість потрапити до підрозділу, де можна працювати з технологічною зброєю, а точніше з БПЛА. Тому що ця війна спочатку була не схожа своїм характером на весь світовий досвід до цього. І ось кілька місяців тому я потрапив у потрібне місце, де зустрів братів за ідеєю YARMAK

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Репер зазначив, що ЗСУ постійно впроваджує нове озброєння та перетворюється на технологічно просунуту армію та поділився за секретом, що його підрозділ готує неприємний сюрприз для окупантів.

Ми готуємо масштабне пекло окупантам, системно впроваджуємо нове озброєння та формуємо справжній космодесант YARMAK

Раніше портал Знай повідомляв, YARMAK розповів українцям, як зробити ще більше "бавовни" окупантам: "Подолаємо орду".

Також наш портал інформував, Сергій Бабкін з "5nice" похвалився придбанням, без якого не представляє новорічне свято та загадав бажання: "Протягом цієї зими".

Крім того, ми писали, Віктор Бронюк із гурту "ТІК" розповів, куди зник і анонсував гучне повернення: "Нова пісня".