Популярний український гуморист, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою", а також студії "Квартал 95" Юрій Ткач побував у гостях у воїнів ЗСУ та поділився яскравими кадрами на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач із перших днів повномасштабної війни робить все, щоб наблизити перемогу та підняти бойовий дух захисників та простих українців. Водночас він знаходить час для спілкування з шанувальниками у соцмережі та регулярно радує їхні фото та відео.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Цього разу Юрій Ткач побував у гостях у воїнів ЗСУ у Харкові. Він виступив для захисників, сфотографувався з трофейною технікою і навіть потримав у руках снаряди, якими стирають з землі окупантів.

Місто Харків – місто Герой!!! Сильне і непохитне! Як і справжні українці, які живуть у ньому! Місто, яке з кожним приїздом стає для нас все ріднішим і ріднішим!!! Це були неймовірні зустрічі зі справжніми Героями! Юрій Ткач

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Перша фотка мене надихає, такий бойовий", "Юрчик, ви і Ваша команда – молодці!!! З наступаючим!!! Перемоги нам і світу!!!", "Ви великі люди, з великим серцем, дякую вам, слава Україні ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Шумко з Improv Live Show показав середній палець терору окупантів і дав пораду українцям: "Як би не лякали..."

Також наш портал інформував, що Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив українців різдвяними пригодами путіна: "Один у бункері".

Крім того, ми писали, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дочкою та дружиною одягнули камуфляж, щоб підтримати ЗСУ: "Крок до перемоги".