Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька похвалилася своїм бойфрендом та заінтригувала шанувальників однією деталлю. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дар'я Петрожицька ще у перші тижні повномасштабної війни виїхала до Німеччини, де зупинилася біля свого бойфренда. Навіть на відстані зірка не забула про шанувальників і регулярно виходить із ними на зв'язок, показуючи, що відбувається у її житті.

Дарія Петрожицька, фото: Знай.ua
Дарія Петрожицька, фото: Знай.ua

На цей раз Дар'я Петрожицька показала свого коханого, опублікувавши фото, на якому він ніжно цілує її в шию.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники захопилися ніжністю коханих і засипали їх компліментами. При цьому деякі помітили на пальці зірки обручку.

"Вітаю, нехай ці цифри перетворяться на нескінченне кохання один до одного, нехай ваше кохання з кожним днем ​​стає все сильнішим і кращим. З любов'ю Петрожата", "Гарні", "Бусинки", "А це випадково не обручка на безіменному пальчику?" ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька записала "розпакування" на саму себе: "Червоний ніс, собача шерсть..."

Також наш портал інформував, Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася у великому коханні, але не до чоловіка: "Скоро все зміниться".

Крім того, ми писали, Світлана Тарабарова зізналася, як важко їй дається третя вагітність і що залишається за кадром: "Від токсикозу та..."