Відома українська співачка, актриса, радіоведуча, дочка мільярдера та співвласник відомої мережі супермаркетів "АТБ" Анна Буткевич, яка нещодавно показала свою вже майже дорослу доньку, продовжує ділитися яскравими кадрами з життя.

Цього разу Анна опублікувала яскраве відео, яке записала спеціально для TikTok, у дуже відвертій сорочці. Тут шанувальники можуть розглянути все, що так цікавить.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Буткевич у мережі Instagram.

Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram
Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram

Ось за такими кадрами шанувальники Анни Буткевич уже скучили, адже після гучної прем'єри яскравого кліпу зірка майже нічого не публікувала, а тепер є навіть відео, яке можна назвати приколом. Тут є все - магічний вокал, відверте декольте, і навіть мікрофон з флакона "Ніготок" (засіб для зняття лаку).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram
Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram

Саме відео триває не більше 15 секунд, проте можна розглянути все, що хотіла показати Анна Буткевич. Нещодавно зірка демонструвала знімки з фотосесії у піджаку, а тепер є лише сорочка, а під сорочкою, може здатися, що нічого немає, проте зірка, схоже, зробила так спеціально, щоб трохи підбадьорити сильну половину своїх шанувальників.

Нагадаємо, "Планую, але ціни на продукти...": Анна Буткевич спробувала життя простої українки біля каси "АТБ".

Раніше повідомлялося, Анна Буткевич розповіла, як війна зірвала маски з безсовісних "друзів": "Виклик для кожного з нас".

Також, гучна прем'єра змусила Анну Буткевіч показати стиглий бутон: "Одне бажання...".