Експерт з мови тіла заявив, що принц Гаррі мав уникати вимовлення одного слова у своєму недавньому інтерв'ю з Андерсоном Купером, оскільки це показало його "внутрішній конфлікт".

Консультант із людської поведінки Грег Хартлі аналізував інтерв'ю герцога Сассекського американської телекомпанії, коли помітив так звану помилку.

У 60-хвилинному інтерв'ю, яке транслювалося на каналі CBS 8 січня, принца Гаррі запитали, чи він повернеться до королівської родини.

"М'яч значною мірою на їхньому боці, але ми з Меган продовжуємо говорити, що ми відкрито вибачатимемося за все, що ми зробили неправильно, - заявив він. - Але щоразу, коли ми ставимо це питання, ніхто не говорить нам, що конкретно ми зробили неправильно. Повинна бути конструктивна розмова, яка може відбуватися віч-на-віч, щоб нічого не просочилося".

Принц Вільям сидів на протилежному від Гаррі проході (Зображення: SKY NEWS)
Принц Вільям сидів на протилежному від Гаррі проході (Зображення: SKY NEWS)

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Але Грег стверджує, що використання слова "конкретно" було помилкою Гаррі і було лише одним із прикладів "когнітивного дисонансу" або "внутрішнього конфлікту", який відчував принц.

"Він використовує слово, яке, на мою думку, йому взагалі не слід використовувати, - "конкретність" , - сказав він. - У знаменитих словах Менді Патінкін, я не думаю, що це слово означає те, що ви думаєте. Я не думаю ", що він коли-небудь використовував конкретику в чомусь. Так що тут більше [когнітивного] дисонансу".

Когнітивний дисонанс відноситься до ментального конфлікту, який виникає, коли ваші переконання не збігаються з вашими діями.

Сассекси часто критикували за те, що вони не надали більш детальної інформації про деякі гучні заяви, які вони зробили після переїзду до США.

Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму
Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму

Припущення, що член королівської сім'ї зробив расистський коментар про колір шкіри Арчі, викликали негативну реакцію після того, як пара не назвала ім'я людини.

З того часу Гаррі відмовився від коментаря, заявивши, що ніколи не казав, що його родина була расистською.

Грег також стверджував, що протягом усього інтерв'ю були інші моменти дисонансу.

"Потім він говорить про те , що вони [ королівська сім'я ] зливають інформацію, - продовжив він. - Наскільки більш дисонуючим ви можете бути, ніж сказати: "Моя сім'я сказала щось погане про мене", а потім написати чортову книгу і влаштувати по ній тур?"

Експерт додав, що Гаррі надто довго відповідав на запитання, чи повернеться він колись у королівську родину, бо в нього мало контролю над цим.

І він стверджував, що блимання герцога посилилося, що означає, що щось відбувається всередині, коли він думав про це.

Нагадаємо, що родина короля Чарльза III в шоці від витівки принца Гаррі, приведена в бойову готовність: "Це жорстоко, боягузливо і так сумно".

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі розповів про пікантний інцидент з Меган Маркл, Кейт Міддлтон та "тюбиком": "Вона ж актриса".