30-річна Наташа Краун – неймовірно популярна шведська модель "плюз сайз", перша операція якої трапилася десь дев'ять років тому.

Тоді вона зробила підтяжку сідниць і тепер завжди радує своїми пишними формами, не соромлячись десь з'являтися в білизні, а десь переборщити і здатися вульгарною. Однак шанувальників це не зупиняє, їхню думку не зміниш. Наташа виставляє різні фото та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад два мільйони людей.

Наташа Краун, фото: Instagram
Наташа Краун, фото: Instagram

На цей раз вона продемонструвала, наскільки сильно вона любить морозиво. У цьому конкретному випадку - фруктовий лід, який вона з задоволенням лиже на камеру.

Спочатку вона, з тримає паличку вертикально, облизуючи її язиком, а потім не стримується і засовує морозиво собі до рота, заплющуючи очі. До цього, якщо подивитися на фото та відео, що публікуються - вона любила цвіркати на ліжку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Наташа Краун: скрін посту в соцмережі
Наташа Краун: скрін посту в соцмережі

"Іноді ви можете зайти занадто далеко, але більше не завжди краще, особливо якщо воно неправильної форми", "Дуже жарко і сексуально", "У мене є найкращий варіант для тебе, моя королева, істинно стійкий у всіх твоїх іграх", "Наташа , вся справа в техніці, і ти абсолютно єдина у своєму роді – сексуальна” , – пишуть користувачі у коментарях.