Під час романтичної подорожі хлопець вразив свою половинку та зробив неймовірну пропозицію руки та серця.

Обидва були по-справжньому щасливі, дівчина відповіла так, але її коханий про це вже ніколи не дізнається. А відео останньої хвилини його життя точно нікого не залишить байдужим.

Стівен Вебер та Кенеша Антуан із Луїзіани, США, разом поїхали у подорож Танзанією. Хлопець заздалегідь спланував сюрприз для коханої, продумав слова, все приготував і наважився зробити Кенеше незабутню пропозицію, повідомляє LAD Bible.

Стівен зняв для них з Кенешою будиночок для відпочинку, за яким було море, і попросив почекати. Хлопець вийшов із кімнати, одягнув маску для плавання, ласти, пірнув у воду та підплив до вікна, де стояла дівчина.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного
Показати ще

There are no words adequate enough to honor the beautiful soul that is Steven Weber, Jr. You were a bright light to...

Geplaatst door Kenesha Antoine op Vrijdag 20 september 2019

Він розгорнув біля скла, листок, який помістив у файл, що не промокає, і притиснув його. На аркуші було написано:

"Я не можу затримати дихання досить довго, щоб розповісти тобі про все, що в тобі люблю. Але… я кохаю тебе, я кохаю більше з кожним днем!", - йшлося у написі.

Потім Стівен перевернув записку іншою стороною.

"Будь ласка, будь моєю ДРУЖИНОЮ!"

Він прибрав листок, дістав коробочку з обручкою і розкрив її перед щасливою Кенешою. Вона продовжувала сміятися і повторювала:

"Так! Так! Мільйон раз так! Я вийду за тебе заміж!", - Говорила дівчина.

Стівен усміхнувся, виплив із кадру, але до поверхні дістатись живим уже не зміг. Хлопець захлинувся. Відеозапис пропозиції Кенеша пізніше виклав на своїй сторінці у Facebook із зворушливим зізнанням у вічному коханні Стівену.

Yes! Yes! Yes!

Geplaatst door Kenesha Antoine op Vrijdag 20 september 2019

Нагадаємо, що чоловік роздягся і став посеред дороги, розмахуючи своїм "куяльником": машини ледве встигли згорнути.

Раніше ми повідомляли, що хлопчик зґвалтував 11-річного однокласника, але з ним навіть нічого не зробили: що не так із цією школою.