"Пила" - культова франшиза фільмів жахів, перший з яких вийшов ще 2004 року завдяки австралійському режисерові Джеймсу Вану та сценаристу Лі Уоннеллу.

2023 року виходить ювілейна, десята картина, яка покаже нам цю історію зовсім з іншого боку. Увага буде сфокусована на Конструкторі, що повернувся, Джоні Крамері.

"Пила", скріншот: Youtube
"Пила", скріншот: Youtube

Прем'єра вже відбулася, а поки ви не сходили до кінотеатру, режисер стрічки дав невелике інтерв'ю, у якому згадав боротьбу українців проти окупантів Кевін Гротерт повернувся не сам, а разом із сценаристом Джошом Столбергом, продюсером Джеймсом Ваном. Крім них, повернулися і постарілі головні герої.

Що найцікавіше – події фільму відбуваються між першою та другою частиною франшизи. Тоді Джон Крамер був смертельно хворий, і щоб постаратися вилікуватися, їде до Мексики — там на нього чекає ризиковане експериментальне лікування. Однак виявляється, що під цим процесом лежить афера для обману вразливих людей.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

"Пила", скріншот: Youtube
"Пила", скріншот: Youtube

Він зізнався, що сюжет цього фільму розроблявся ще давно, над ним працювали близько семи років. Цей фільм уперше покаже Крамера з боку винахідника, коли він спочатку працює над лавками, а потім розставляє їх.

Наприкінці інтерв'ю Кевін Гротерт дуже радий, що українські фанати, незважаючи на повномасштабну війну, мають можливість сходити до кінотеатру. Воїни ЗСУ роблять все, щоб наша країна була вільною.

"Знайте, що Конструктор на вашій стороні і приєднається до вашої боротьби, використовуючи свої ігри на винних у людських стражданнях. Бажаю вам сил, впевнений, що правда на вашому боці!", - заявив він.

Нагадаємо, лиходій із культового жаху доповнить список героїв Mortal Kombat 1: "Мене лякає маска..."

Як повідомляв "Знай.uа", таємнича Джуно Темпл заінтригувала у тизері нового сезону "Фарго": глядачі не можуть дочекатися

Знай.uа писав, Токіо з "Паперового дому" Урсула Корберо стала божевільною воителькою: "Побачимося в пеклі. Люблю"