Вчительку, звинувачену у зґвалтуванні 12-річного учня, було повторно заарештовано після того, як сказала дитині, що вона пошкодує, що повідомив про неї.

38-річна Алісса МакКоммон, із Теннессі, США, за словами кількох неповнолітніх, потоваришувала з ними і почала грати з ними у відеоігри, перш ніж надсилати недоречні фотографії та пропонувати сексуальні стосунки.

Школа, фото objectiv
Школа, фото objectiv

Повідомляється, що вчителька англійської мови, мови та мистецтв четвертого класу (навчальна учнів віком від 9 до 10 років) зізналася, що спілкувався з колишніми учнями неналежним чином.

Крім того, вона, ймовірно, зґвалтувала свого 12-річного колишнього учня у себе вдома в 2021 році. Як повідомляє New York Post, вона зізналася в цьому в текстовому листуванні з хлопчиком

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

У четвер (28 вересня) Маккоммона було повторно заарештовано після того, як нібито написала дитині повідомлення з невідомого номера телефону і попередив його, що він пошкодує, що повідомив про неї в поліцію.

Аліса МакКоммон, фото: Департамент поліції Ковінгтона/Facebook
Аліса МакКоммон, фото: Департамент поліції Ковінгтона/Facebook

Це означало, що всього через три тижні після звинувачення у згвалтуванні МакКоммон була взята під варту у своєму будинку в Ковінгтоні, а потім звинувачена у переслідуванні за обтяжливих обставин, переслідування та примусу. Мати двох дітей було звільнено після внесення застави у розмірі 25 000 доларів за умови, що вона припинить будь-яке спілкування з хлопчиком.

"Докази вказують на те, що МакКоммон відправив жертві текстове повідомлення, використовуючи конкретне кодове слово, відоме неповнолітньому, оскільки раніше МакКоммон використовував кодове слово, щоб підтвердити, що неповнолітній був один, часто перед відправкою оголених фотографій до SnapChat", - йдеться у заяві поліції . Ковінгтон.

Повідомляється, що в листуванні вона зізналася в сексуальному контакті з хлопчиком, який негайно повідомив про неї поліцію, що призвело до її арешту того ж дня.

Аліса МакКоммон, фото: Департамент поліції Ковінгтона/Facebook
Аліса МакКоммон, фото: Департамент поліції Ковінгтона/Facebook

Нагадаємо, що 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок".

Раніше ми повідомляли, що блогерку посадили на 2 роки просто за те, що вона поїла: відео образило багато людей.