Легендарна українська телеведуча та журналістка Марічка Падалко поділилася важливими новинами у соцмережі.

Вона показала несамовиті кадри і поділилася важливими подіями за дні, що булирік тому. Цю публікацію Марічка Падалко оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Марічка Падалко, кадр з інтерв'ю
Марічка Падалко, кадр з інтерв'ю

"Трагедія у Дніпрі – російська ракета вночі вбила родину – бабусю, маму та двох її дітей – 9-річну дівчинку і 8-річного хлопчика. Вцілів тільки пес (фото 2). Їхній батько сьогодні приїхав до Дніпра з-під Лимана, де воює в лавах ЗСУ. Ввечері російські війська завдали удару по Миколаєву – влучили по житловому мікрорайону, коли люди поверталися з роботи (відео 3)", - повідомляє українська журналістка, нагадуючи. яке лихо пережила вся країна.

Марічка Падалко, фото з Instagram
Марічка Падалко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Окрім цього, Марічка розповіла про те, що один із американських журналів оприлюднив стратегію про те, як відновлюватиметься Україна після війни.

Також у публікації журналістки можна побачити зворушливий виступ 8-річної українки на популярному шоу талантів в Іспанії.

"Американський журнал Washington Examiner розмістив статтю і обкладинку про стратегію відновлення України "після поразки путіна" (фото 10) 8-річна Злата Хоменко розчулила своїм танцем і зверненням суддів проєкту "Іспанія має талант" (відео 1- посилання на її виступ дивіться в сторіз)"

Нагадаємо, що зірка ТСН Марічка Падалко розповіла про моторошну трагедію: прийти до тями неможливо.

Раніше ми повідомляли, що донька телеведучої Марічки Падалко викликала питання в українців - складно повірити в це: "Ще буде багато".

Також стало відомо, що у річницю смерті Писанки її чоловік показав частину будинку, що згоріла після трагедії.