Відомий український музикант, ексведучий програми "Орел і решка" Коля Сєрга розповів про те, що має в росії близьких родичів, з якими зараз не спілккується через війну.

Про це він розповів в інтерв'ю Андріані Кучер.

Коля Сєрга. Фото скріншот: Youtube
Коля Сєрга. Фото скріншот: Youtube

Артист зізнається, що народився у Черкасах, але в його одразу забрали в російське місто Южноуральськ, де він прожив декілька років у дитинстві, та ще роки 2-3 вже у свідомому віці.

Коля розповідає, що у росії мешкає сестра його матері та його двоюрідна тітка із дітьми.

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути
Показати ще

Коля Сєрга, фото: Instagram
Коля Сєрга, фото: Instagram

Його двоюрідний брат Сергій російський військовослужбовець.

Артист розповідає, що напочатку повномасштабного вторгнення Сергій написав матері Колі Сєрги, щоб не виходили з дому, адже все буде добре, прийде "російський мир".

Коля попросив маму послати Сергія вслід за російським кораблем та тепер вважає, що у нього більше немає рідні в росії.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

"Мамина рідна сестра там живе і вся сім'я, її діти, з якими ми проводили дитинство в Черкасах у бабусі. Мій двоюрідний брат - російський військовослужбовець. Я попросив маму, щоб вона послала його н*х. Я вважаю, що у мене більше там немає родичів", - зазначає музикант "Культурного десанту".

Нагадаємо, що Коля Сєрга на початку повномасштабного вторгнення організував "Культурний десант", в рамках якого українські музиканти їздять на прифронтові території з невеличкими концертами та морально підтримують військових.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Боюсь згадувати": Андрій Бедняков розповів про те, чи вцілів його будинок після обстрілів у Маріуполі.

Також наш портал інформував, Ірина Білик прийшла до того, щоб розповісти правду про зрадницю Повалій і продюсера Ліхута: "Радіє тому, що відбувається".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв Коля Сєрга згадав, як потролив ватну бабусю у Дружковці: "В мене для вас є подарунок..."