Українська співачка, колишня солістка гурту Artik & Asti Ганна Дзюба, зрадила Україну ще на початку повномасштабного вторгнення і поїхала до Росії заробляти криваві рублі.

Нещодавно зрадниця набула російського громадянства.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Анна Асті. Фото Інстаграм
Анна Асті. Фото Інстаграм

Отримати новий паспорт їй було не складно, адже вона вийшла заміж за росіянина. Ну і ще звичайно ж допомогли зв'язки з путіністом Філіпом Кіркоровим, з яким Дзюба часто обіймається та розважає росіян.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Декілька років тому в інтерв'ю російській телеведучій та прихильниці кривавої путінської політики Ксенії Собчак у 2021 році зрадниця розповідала, що після укладення шлюбу з російським бізнесменом Станіславом Юркіним вона вже мала всі документи на зміну громадянства, однак вирішила почекати.

Анна Асті. Фото Інстаграм
Анна Асті. Фото Інстаграм

"З російським паспортом я можу і не потрапити на Україну одного разу. А там у мене вся родина, яку я часто відвідую. Хочу спокійно їздити до мами, обіймати її", — казала Дзюба.

Вочевидь заробітки настільки затьмарили їй розум, що на початку повномасштабного вторгнення вона забула про всіх своїх родичів та друзів в Україні, які потрепають від постійних обстрілів росіян, що дівчина не приїхала рятувати свою рідну матір.

Ось так буквально за кілька років гроші змінили пріорітети артистки.

Раніше інформаційний портал Знай писав, черкаська копія Лободи Анна Asti зробила вибір на користь "шанувальника" Марченка Кіркорова: співатимуть про кохання

Знай.uа писав, експродюсер Лободи Крапівіна принизила уродженку Черкас Анну Асті за крадіжку: "Біжи швидше"

Також, обіймалася з Кіркоровим поки українці гинуть від російських ракет: зрадницю Анну Асті назвали співачкою року в росії