Netflix випустив перший трейлер апокаліптичного трилера "Ілюзія безпеки" з Джулією Робертс, Махершалою Алі та Ітаном Хоуком у головних ролях.

Про це повідомляє видання The Variety.

"Ілюзія обману". Фото скріншот з Youtube
"Ілюзія обману". Фото скріншот з Youtube

У фільмі Джулія Робертс та Ітан Хоук грає подружжя, яке бронює відпочинок на вихідні зі своїми дітьми. Серед ночі з'являється власник будинку, якого грає Махершала Алі, щоб знайти притулок зі своєю дочкою, яку грає Михайло Геррольд.

"Ілюзія обману". Фото скріншот з Youtube
"Ілюзія обману". Фото скріншот з Youtube

Популярні новини зараз
Чи буде в Україні долар по 50 гривень: експерт розповів, до чого готуватись ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Чоловік приходить із попередженням про відключення електрики, стверджуючи, що в цьому є щось більше. Незабаром після його слів з'являється повідомлення про масштабну кібератаку на США.

Незрозуміло, що саме відбувається зі світом, але сюжет більше переймається тим, що відбувається всередині будинку: Чи будуть дві родини разом боротися для того, щоб вижити чи обернуться один проти одного?

"Ілюзія обману". Фото скріншот з Youtube
"Ілюзія обману". Фото скріншот з Youtube

"Ілюзія безпеки" - перший художній фільм, знятий компанією Барака та Мішель Обама Higher Ground Productions, яка раніше займалася виробництвом дитячих програм, документальних фільмів та історичних драм.

Фільм "Ілюзія безпеки" вийде в обмежений кінотеатральний прокат 22 листопада 2023 року, щоб претендувати на премію "Оскар". Потім фільм вийде у широкий прокат на Netflix 8 грудня.

Нагадаємо, в Індії зафарбували оголену актрису з "Опенгеймера" і хочуть "скасувати" фільм через свавілля

Раніше ми повідомляли, що Галина Сергіївна з "Татчиних дочок" назвала війну в Україні нерівним місцем: "Народ любить увагу та показуху".

Також, наш портал повідомляв, "Піар на крові": чому українці обурені новим фільмом "Юрік"