Скандальна балерина вирішила показати свій фірмовий шпагат, але трохи прогадала з локацією.

Російська артистка, яка відома своїми дивними витівками знову опинилася у центрі скандалу. Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм, Волочкова опублікувала фото зі шпагатом на тлі російського літака.

Допис Анастасії Волочкової в Інстаграм. Фото: скрін

Ця фотографія викликала неабиякий шквал негативних емоцій у її фанатів. Балерина вирішила продемонструвати свій шпагат, але вибрала для цього місце, яке не сподобалося нікому. Вона задерла ногу на російський винищувач, який був встановлений у вигляді памятника. А після публікації на неї почала литися критика у коментарях, тому вона вирішила їх закрити. Однак її прихильників це не зупинило. Вони подали на неї заяву за непристойну поведінку та осквернення техніки рф.

Російські телеграм-канали розповсюджують інформацію, що балерині загрожує відповідальність за "глумління" так званих військових символів російської федерації.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Настя Волочкова, фото з Instagram
Настя Волочкова, фото з Instagram

Однак це стало не розчаруванням, а приводом для чергового "хайпу" балерини. Вона вийшла в свої історії та рекламувала виступи, які мають відбутися незабаром

Анастасія Волочкова – типова путіністка, яка підтримує режим Кремля. З початку окупації Криму вона намагалася засудити це, але потім їй стало байдуже і наразі вона підтримує політику Путіна повністю. Часто виступає на концертах, які пропагують цінності РФ і називаються "патріотичними" та ні слова не говорить про цю війну. А замовчування – теж співучасть.

Нагадаємо, портал Знай інформував, друг Потапа "Позитив" хоче й надалі записувати пісні російською мовою: "Не треба забувати"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, 29-річний онук Софії Ротару зізнався, навіщо втік з України та поспівчував постраждалим: "Новий погляд на життя"

Також, наш портал інформував, Ані Лорак допомагає російським окупантам викрадати українських дітей