Зрадниця України Ані Лорак, яку раніше любили слухати мільйони, зізналася, що віддає свої гроші до російського фонду для депортованих дітей із Запорізької, Донецької та Луганської областей. Проблема в тому, що це насильно депортовані українські діти, які перебувають на території окупантів.

Також артистка заявила, що у такий спосіб вона "допомагає" дітям. Ще вона спробувала виправдатися, що вона "служить людям і несе світло".

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Ані Лорак, яке вона дала одному із російських пропагандистських телеканалів.

Ані Лорак, кадр з інтерв'ю
Ані Лорак, кадр з інтерв'ю

"Для себе я давно обрала напрямок – допомогу дітям, по-перше, я сама зі школи-інтернату, розумію, як це важко. Сьогодні страждають невинні діти, чиї батьки є біженцями, ці сім'ї залишилися без даху над головою. Хіба можна розділяти?" Чужих дітей не буває! Я бачу, що підтримка та кохання важливі", – заявив зрадниця Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам той сумний факт, що Ані Лорак досі продовжує замовчувати злочини російських окупантів, які вбивають, гвалтують та обкрадають українців. А війну Росії проти України називає "усією цією ситуацією".

А ще не варто забувати, що українські військові часто нагадують про важливість Ані Лорак, коли з іронією пишуть на БПЛА подяки співачці, що нібито це вона дала їм кошти на "бойових пташок". Подібні "акції" покликані нагадати зірці, хто вона і звідки.

Нагадаємо, "Якби не стріляють": зірка "Леся+Рома" Ірма Вітовська висловилася про Лорак, Повалій та Тодоренко.

Раніше повідомлялося, Міхаель Шумахер "приєднався" до допомоги Україні та ЗСУ: у це важко повірити.

Також, "Я жінка": зрадниця Ані Лорак скаржиться пропагандистам на українців.