Режисер популярного південно-корейського серіалу від Netflix "Гра в кальмара", який став хітом, розповів про надходження на рахунок, які показали у дарамі.

Режисер серіалу "Гра в кальмара" Хван Дон Хек вирішив розповісти про банківський рахунок, який було показано у дорамі. Про це він розповів в онлайн-інтерв'ю.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Як виявилося, номер належить одному з продюсерів проекту, з яким було укладено спеціальний договір, тому проблем як із номером телефону, який, як виявилося, належить звичайному місцевому жителю Кореї, бути не повинно.

Серіал "Гра в кальмара", кадр з фільму
Серіал "Гра в кальмара", кадр з фільму

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Від людей, які вирішили подивитися цей серіал, та перевірити чи робочий рахунок, продюсер отримав близько 456 вон, що у конвертації на долари приблизно 38 центів.

Хван Дон Хек також розповів, що знімальна група використовувала номер банківського рахунку з усіма дозволами, проте вирішили його закрити, щоб не виникло в майбутньому жодних проблем.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Також, режисер вирішив відповісти на запитання про номер телефону, що розкрився у дорамі. Після прем'єри виявилось, що він належить реальному корейцю. Тепер він отримує по 4 тисячі дзвінків на день, але відмовляється міняти номер навіть за гроші.

Хван Дон Хек зазначив, що номер вони шукали спеціально, і їм сказали, що він безпечний для використання, нікому не належить. Однак, вони й уявити не могли, що якщо ввести перед ним код зони 010, він спрацює.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

"Нам дуже шкода, що ми не перевірили це ретельніше. Я знаю, що виробнича група працює над тим, щоб належно компенсувати шкоду людині. Ми збираємося до кінця взяти на себе відповідальність" - розповідає він.

Зазначимо, що шанувальники вже на повну чекають 2 сезон дорами, але творці поки тільки "балують" всіх тизерами. Нещодавно стрімінговий сервіс Netflix опублікував тизер реаліті-шоу "Гра у кальмара: Виклик": проєкт вийде вже у листопаді 2023 року.

Нагадаємо, що лялька-робот з "Гри в кальмара" повернулася, щоб оселитися у ваших снах: Netflix показав тизер 2 сезони популярного серіалу.

Раніше ми повідомляли, що другому сезону "Гри в кальмара" від Netflix бути: "Всесвіт тільки народився".