Режисер популярного південно-корейського серіалу від Netflix "Гра в кальмара", який став хітом, розповів про надходження на рахунок, які показали у дарамі.

Режисер серіалу "Гра в кальмара" Хван Дон Хек вирішив розповісти про банківський рахунок, який було показано у дорамі. Про це він розповів в онлайн-інтерв'ю.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Як виявилося, номер належить одному з продюсерів проекту, з яким було укладено спеціальний договір, тому проблем як із номером телефону, який, як виявилося, належить звичайному місцевому жителю Кореї, бути не повинно.

Серіал "Гра в кальмара", кадр з фільму
Серіал "Гра в кальмара", кадр з фільму

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Від людей, які вирішили подивитися цей серіал, та перевірити чи робочий рахунок, продюсер отримав близько 456 вон, що у конвертації на долари приблизно 38 центів.

Хван Дон Хек також розповів, що знімальна група використовувала номер банківського рахунку з усіма дозволами, проте вирішили його закрити, щоб не виникло в майбутньому жодних проблем.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Також, режисер вирішив відповісти на запитання про номер телефону, що розкрився у дорамі. Після прем'єри виявилось, що він належить реальному корейцю. Тепер він отримує по 4 тисячі дзвінків на день, але відмовляється міняти номер навіть за гроші.

Хван Дон Хек зазначив, що номер вони шукали спеціально, і їм сказали, що він безпечний для використання, нікому не належить. Однак, вони й уявити не могли, що якщо ввести перед ним код зони 010, він спрацює.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

"Нам дуже шкода, що ми не перевірили це ретельніше. Я знаю, що виробнича група працює над тим, щоб належно компенсувати шкоду людині. Ми збираємося до кінця взяти на себе відповідальність" - розповідає він.

Зазначимо, що шанувальники вже на повну чекають 2 сезон дорами, але творці поки тільки "балують" всіх тизерами. Нещодавно стрімінговий сервіс Netflix опублікував тизер реаліті-шоу "Гра у кальмара: Виклик": проєкт вийде вже у листопаді 2023 року.

Нагадаємо, що лялька-робот з "Гри в кальмара" повернулася, щоб оселитися у ваших снах: Netflix показав тизер 2 сезони популярного серіалу.

Раніше ми повідомляли, що другому сезону "Гри в кальмара" від Netflix бути: "Всесвіт тільки народився".