Відомий пароліст Зеленського Юрій Великий продовжує висміювати наших ворогів, щоб українцям легше було жити важкі часи.

На своїй сторінці у Instagram Юрій Великий публікує невеликі сатиричні відео, в яких з часу повномасштабного вторгнення з'являються точні жарти про російських військових, солдатів та представників влади. Цього разу пародист вирішив перетворитися на лукашенка та путіна та показав їхню бесіду з відеозв'язку.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Юрій Великий представив, як би Лукашенко розмовляв з Путіним, вітаючи його з "фейкорендумами" та нарікаючи на те, що його не запросили на шабаш на червоній площі.

Він натякає, що після тих референдумів, на путіна чекає важке майбутнє, бо могилізація проходить не так успішно, як цього йому хотілося б. Після чого мова заходить про підрив "Північних потоків", зрозуміло, що Великий-лукашенко запитує у Великого-путіна, чи не вони самі підірвали газопроводи, і чи нормально, що з-під води йдуть бульбашки, на що путін відповідає, що все минулося планово.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

В результаті вусатий диктатор запитав, що це таке Гаага, і чи не збирається Путін захоплювати і Нідерлани, на що Путін відповідає, що як він поїде до Гааги, то захопить із собою всіх.

У коментарях Великого подякували за сплощений настрій, адже після його відео завжди стає трохи легше:

"Від Лукашенка у вашому, Юрію, виконанні - це завжди десяточка", "Як завжди на висоті", "Коза-лось-би-к", "Стоячки Аплодую", "Дякую за гарний настрій та сміх!" , - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Коментарі. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Нагадаємо, що росіяни риють підвали за 3 години , а повістки отримують біля туалету: Юрій Великий із "Квартал 95" показав життя "за поребриком".

Раніше ми повідомляли, що пародист із "Квартал 95" Юрій Великий висміяв путіна після поклонів Кім Чен Ыну: українці надривають животи.