Відома українська виконавиця, блогер та волонтер Анастасія Приходько, яка часто дуже жорстко висловлюється про своїх колег, які "перевдягаються в повітрі" після початку повномасштабного вторгнення, зробила дуже гучне визнання.

Варто почати з того, що, як вона сама каже, Анастасія набрала трохи зайвої ваги, тому почала виправляти ситуацію та сіла на жорстку дієту.

Про це Анастасія Приходько розповіла у свіжій Stories у мережі Instagram.

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

Зірка прагне скинути 10 кілограмів на Новий рік. Якщо цього не станеться, обіцяє пройтися голою Хрещатиком.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Від процесу схуднення Приходько поки що не в захваті. Каже, що почувається як троянда, яка втрачає пелюстки. Іноді їсть варену моркву на воді.

"Я зараз як ця троянда. І повільно втрачаю пелюстки. А все знаєте чому? Тому що я жру варену моркву з водою. Якщо, с*ка, я не схудну на 10 кг до Нового року, я піду гола Хрещатиком", — написала Анастасія.

Stories Анастасії Приходько, скріншот: Instagram
Stories Анастасії Приходько, скріншот: Instagram

Також вона показала, чим харчується окрім моркви: перлівка, печінка, трохи вінегрету.

"Що може бути гіршим за гречку? Так, перлівка. Класика схуднення", - розповіла артистка.

Раніше зірка зізналася, що з початку повномасштабного вторгнення через стрес почала зловживати солодким, не контролювала їди, через що набрала вагу. Однак зараз налаштована рішуче позбутися зайвого.

Нагадаємо, Бабкіна спробувала виправдати чоловіка, який за кордоном співає російською, але лише принизила його: "Немає часу виправдовуватися".

Раніше повідомлялося, Настя Приходько зізналася, що врятувало її від бідності: "Все було і все пішло в п*зду".

Також, Анастасія Приходько "дісталася" і до Мавзолею в Москві, таємниця розкрита: "Для зберігання цього монстра...".