Українська співачка Христина Соловій, яка стала дуже популярною після участі у проекті "Голос Країни", показала яскраві кадри осені.

Співачка зі Львівщини Христина Соловій, яка часто спілкується із шанувальниками за допомогою соцмережі Instagram. Якось красуня вирішила позмагатися красою восени, проте відразу похвалила красу цієї пори року.

Христина Соловій. Фото: скрін youtube
Христина Соловій. Фото: скрін youtube

"Ще осінь зовсім молода" , - написала красуня, словами з однойменної пісні Сергія Бабкіна. Неймовірна пісня була написана Сергієм на слова Федора Савлука у 2011 році.

Красива жінка позує на тлі помаранчевого листя дерева. Дівчина розпустила волосся і виглядає так само красиво, як і ця прекрасна осінь, з мінімумом макіяжу чарівно та натхненно.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Кристина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Кристина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

Шанувальники це помітили, але не змусили себе просити, прокоментували своїй улюблениці:

"Ще зовсім молода осіння Соловейка", "Боже, ну взагалі, клас слухай", " Дуже нагадуєте Лану Дель Рей", "Яка красива та талановита дівчина", "Ну ангел, наша зірочка надії, чудово виглядаєш", "Осінь вітер носить на руках (с), бо якщо далі – некомільфо” , – написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/soloviyka/
Коментарі. Фото: instagram.com/soloviyka/

Нагадаємо, що Христина Соловій показала пружні сідниці на концерті: фанати згадали Жадана.

Раніше ми повідомляли, що "просто подруга" Сергія Жадана Христина Соловій нарешті зізналася: "Добре джгуть мости".

Також ми повідомляли, що таємне кохання Жадана Христина Соловій розповіла, хто врятував її: "Які ж ви тупі".