Акторка фільмів для дорослих довела, як буває небезпечно злити жінок, тим більше під час інтиму. Одного разу вона була настільки роздратована, що ледь не "спалила" член свого партнера.

39-річна Бріджит Бі шокувала своїх численних фанатів історією про те, як жорстко помстилася колишньому хлопцеві, який сильно їй набридав. Все закінчилося тим, що дівчина вивела з ладу його причандалля на два тижні, пише "dailystar".

В одну з пристрасних ночей з колишнім, якого вона терпіти не могла, дівчина перед оральним сексом взяла в рот дещо гостре, через що момент блаженства для хлопця став справжнім пекельним випробуванням.

Бріджит Бі, фото Instagram
Бріджит Бі, фото Instagram

"Я вчилася в коледжі. Терпіти не могла цього хлопця. І у мене був альтоїд (цукерки) з корицею. Я знаю, що його гострота здається мені сильною, але я думала, що це типу, освіжить його. Але потім він зробив щось, що мене розлютило. Я така: "Ну, якщо мені це здається гострим, можливо, це якимось чином зашкодить йому", - поділилася Бріджит.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Дівчина напала на хлопця, а його член почав пекти з особливою силою. Вона думає, що колишній не міг би використати свого друга протягом двох тижнів. Втім, Бріджит не хвилювали наслідки, але фанатам вона рекомендує бути обережнішими.

"Потрібно бути обережним з такими речами. Наприклад, після того, як ви з'їли щось гостре, а потім, типу, відсмоктали хлопцю, ви можете його спалити", - сказала вона.

Нагадаємо, навіть блиск для губ під забороною: у Великобританії пройшов перший у світі конкурс краси без макіяжу

Раніше ми писали про те, що "Відірвали всю п'яту, вона була червоною та мокрою": жінка залишилася без шкіри на ногах через "невинну" процедуру

Як повідомляв Знай.ua, у цій ляльці не впізнати задерикувату брюнетку: як себе понівечила Вероніка Кастро з "Багаті теж плачуть"