Вже весь світ подивився на розумові здібності та адеватність багатьох росіян. Це чудово видно після початку повномашстабного вторгнення путінських військ в Україну.

Зараз же один із громадян Росії вирішив не вибиватися з традицій і продовжувати показувати це всьому світу, адже його застукали з щуром у штанах.

Щури
Щури

У пасажира авіакомпанії "Перемога" в аеропорту Мінеральних Вод знайшли у трусах щура - він летів з Москви і не хотів здавати улюбленця в багаж

Про це повідомляє телеграм-канал "Авіаторщина".

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

За інформацією видання, один із клієнтів лоукостера минулого тижня летів рейсом з Москви до Мінеральних вод. З собою в політ він вирішив прихопити свого найкращого друга — ручного щура, з якого не хотів розлучатися.

В авіакомпанії "Перемога" діє заборона на перевезення щурів у літаках. Але пасажир лоукостера проігнорував їх. У день вильоту він безперешкодно проніс у Шереметьєво гризуна прямо в салон літака, сховавши його в кишені.

Пацюк у пасажира літака, кадр з відео
Пацюк у пасажира літака, кадр з відео

Проте вже після зльоту щура, що виліз зі схованки, помітила одна зі стюардес. Пасажир поспішив заспокоїти бортпровідницю, пояснивши їй, що щур ручний, після чого сховав його назад у кишеню.

Нагадаємо, що росіяни зраділи загибелі дітей в Ізраїлі: знайшли користь для себе.

Раніше ми повідомляли, що росіяни риють підвали за 3 години, а повістки отримують біля туалету: Юрій Великий із "Квартал 95" показав життя "за поребриком".