Стало відомо про обман, який використовують аферисти для того, щоб отримати щось безкоштовно, або заробити грошей. Як поїсти звичайний салат за 10 тисяч гривень.

Як аферисти використовують програму для знайомств, щоб розводить людей на гроші.

Побачення, фото: скріншот з відео
Побачення, фото: скріншот з відео

Журналісти показали заклад, що знаходиться у Києві на Печерську, де хлопців розводять на гроші. Справа в тому, що кілька дівчат приходять туди з потенційними жертвами, розводять їх за гроші, після чого мило прощаються. Це їхня перша і остання зустрічі.

Золотий Лев, фото: скріншот з відео
Золотий Лев, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Виявляється, що це просто декорація. Тут немає ні кав'ярні, ні ресторану – нічого, крім вивіски.

З хлопців, котрі приходять на побачення, беруть неймовірні гроші за замовлення. У середньому, чек виходить на суму 4-10 тисяч гривень, всього за півгодини.

Вибирають заклад самі дівчата, коли пропонують місце для побачення. Все тому, що вони працюють на це місце.

Побачення, скріншот: YouTube
Побачення, скріншот: YouTube

Легенда під час спілкування одна на всіх: у дівчини багатий хлопець, власний бізнес та дорога машина, звичайно ж із водієм. Тут і гачок, і психологічна підготовка для афери, і, звичайно ж, прикриття.

Таких, хто повівся на розлучення дуже багато, і вони вирішили розповісти про це у спеціальному сюжеті.

На побачення дівчина приїжджає на синьому Mercedes, і після зустрічі з хлопцем вона одразу захоче поїсти, і станеться це поряд із "Золотим левом".

Золотий Лев, фото: скріншот з відео
Золотий Лев, фото: скріншот з відео

Інтер'єр усередині так собі, і найімовірніше навіть немає кухні, а всі страви з найближчої кулінарії. За келих шампанського беруть 2-3 тисячі гривень, і завдання самих дівчат випити якнайбільше, поки "готується" замовлення.

Меню також хитре, щоб хлопець не встиг нічого зрозуміти. Чек, написаний від руки, дають дівчині в руки, а ось термінал хлопцю.

Після цього у всіх одна причина, щоб швидко втекти – татові терміново потрібно допомогти, привезти документи, і вона пропонує зустрітися наступного разу. Простих клієнтів, до речі, туди не пускають.

Нагадаємо, що шахраї по-новому дурять українців , які шукають роботу: як не потрапити на гачок аферистів.

Раніше ми повідомляли, що взяв кредит, щоб скинутися на дрони: податківець-хабарник не сяде у в'язницю, бо допомагатиме армії.