Відомий співак Віталій Козловський та колишній журналістки Раміни Есхакзай, який нещодавно пройшов військову підготовку та у липні склав присягу на вірність українському народу, часто ділиться із аудиторією своїми буднями на фронті.

Віталій Козловський. Фото Instagram.
Віталій Козловський. Фото Instagram.

Нещодавно артист показав як важко стає військовим коли починається сезон дощів. Однак, як пояснив Віталій у цьому є свої плюси.

Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

На його кадрах артист стоїть під час дощу у багнюці із своїми побратимами, на позиціях.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

Навіть попри складні умови, Віталік не втрачає почуття гумору, та пожартує із побратамами, що це він своїми піснями викликає опади.

Сильний дощ не засмучує артиста, і він знайшов у ньому певні переваги.

Віталій Козловський у окопі під час зливи. Фото Instagram
Віталій Козловський у окопі під час зливи. Фото Instagram

Козловський розповідає, що під час негоди ворог не піднімає у небо свою розвідку, тому можна безпечно змінювати позиції.

"Знаєте, що на передовій одночасно і добре, і погано? Дощ. З одного боку – все сире, у багні і бліндаж заливає. З іншого – це можливість безпечно виїхати з позицій і вивезти техніку. Бо в дощ ворог не піднімає свої безпілотники і можна їхати у відносній безпеці. На відео ми сміємося і жартуємо, тому що до цього я сказав, що буду піснями викликати дощ. Як бачите, подіяло", – говорить артист.

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Козловський проїхався верхи на танку без захисту: навіть кросівки не забруднив.

Знай.uа писав, Віталій Козловський показав, чим харчується на передовій: "Вишукані ресторани із зірками Мішлен..."

Крім того, ми писали, Віталій Козловський показав, як знищуватиме окупантів на передовій: "З такими козаками ми точно переможемо".