Популярний український телеведучий, зірка романтичного реаліті "Холостяк" Нікіта Добринін вперше прокоментував причини розлучення з блогеркою та матір'ю їх спільного сина Лева, Дашею Квітковою.

Про це він розповів у програмі "Неймовірна правда про зірок".

Насправді пара так і не розкрила деталей свого розлучення.

Добринін та Квіткова, фото Instagram
Добринін та Квіткова, фото Instagram

Нікіта розповів, що на рішення розірвати шлюб вплинули стреси через повномасштабне вторгнення.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Таке трапляється інколи. Війна, стреси, інші кризи, які трапляються у пари. По-різному пари їх проходять. Головне, щоб ви були щасливими. Можливо, вже окремо, але щасливими", — зізнався "Холостяк".

Зараз пара намагається зберегти дружні стосунки заради свого єдиного сина Лева. Раніше Нікіта розповідав, що вони з Дашею мирно і без судів урегулювали всі юридичні питання та врахували інтереси хлопчика.

Нікіта Добринін з Дашею Квітковою і сином. Instagram/nikitadobrynin
Нікіта Добринін з Дашею Квітковою і сином. Instagram/nikitadobrynin

"Ми порівну беремо на себе відповідальність за сина. Ми обоє батьків і ми повинні знаходити виходи з різних ситуацій. Тому що тут мова йде не про твоє его, а мова саме про дитину. Це не просто, але це заслуга обох", - зазанчає Добринін.

Нагадаємо, Даша Квіткова залишилася "голою і босою" після розриву з "Холостяком" Добриніним: "О, Боже"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Квіткова після розставання з Добриніним задумалася про кардинальні зміни у зовнішності: "Відмовте мене"

Також, Даша Квіткова "вирвалася" на волю і залишила Добриніна після розриву одного: "Я не страждаю"