Популярна українська співачка, волонтерка та телеведуча кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва наприкінці вересня повідомила, що втратила члена родини - собачку Чічіко через недбальство лікарів ветклініки "Долецьких".

Лише через два тижні артистка наважилася розповісти, що насправді трапилося з її улюбленцем.

Чичико Даші Астаф'євої. Фото Instagram
Чічіко Даші Астаф'євої. Фото Instagram

Даша записала відео, зачитуючи підготовлений текст, адже ще морально не готова говорити про смерть її улюбленця у Live-форматі.

Про подробиці трагедії співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Вона наголошує, що усі 6 років життя песика вони звертались до лікарки Катерини у клініці "Долецьких".

Чичико Даші Астаф'євої. Фото Instagram
Чічіко Даші Астаф'євої. Фото Instagram

Астаф'єва розповідає, що під час прогулянки лісом, її Чічіко встиг щось з'їсти та йому стало зле.

Дівчина як зазвичай звернулась до їх постійної лікарки Катерини, але в той день вона була зайнята, тож песика взяв на лікуванні інший ветлікар.

Даші не повідомили жодних подробиць та ризиків, сказали що потрібно залишити тварину прокапати та підлікувати та одразу виставили рахунок.

Чичико Даші Астаф'євої. Фото Instagram
Чічіко Даші Астаф'євої. Фото Instagram

Вона залишилила собаку, оплатила рахунок та поїхала додому.

Коли дівчина в той же день поцікавилась станом Чічіко, їй повідомили, що з ним все добре, він їв та грався, однак у нього погані аналізи підшлункової, тож Дашу вмовили залишити його на ніч.

Наступного ранку їй зателефонувала їх постійний ветлікар Катерина та повідомила, що собака у комі, і в нього дуже критичні показники здоров'я.

Чичико Даші Астаф'євої. Фото Instagram
Чічіко Даші Астаф'євої. Фото Instagram

Даша відповіла, що вона вже їде, однак лікар сказала, що сенсу поспішати вже немає, адже Чічіко вже нічого не допоможе. Вже буквально хвилин через 10, співачці знову зателефонував лікар та повідомив, що вона втратила свого улюбленця.

Приїхавши до клініки, Астаф'єва побачила свого Чічіко вже мертвим.

"Собака лежав у клітці, накритий пелюшкою. Його шерсть не була зім'ята, він не був мокрий чи на операційному столі - він просто помер у клітці. Здавалося, його кинули на ніч і знайшли вже таким зранку. Звісно. Це мої припущення. Припущення людини, яка лишила в клініці отруєного, але живого пса. І в цей момент у мене почалась істерика", - сказала Даша у відео.

Чічіко Даші Астаф'євої. Фото Instagram
Чічіко Даші Астаф'євої. Фото Instagram

Вона попросила працівників скинути їй відео із камер спостереження. Однак згодом Дашу почали ігнорувати та заблокували її у соціальних мережах. Їй дуже образливо, адже власники клініки були друзями її родини.

Нажаль, співачка зараз не може притягнути до відповідальності лікарів, адже у кожній лікарні свій протокол лікування, в який не мають права втручатися правоохоронці, тож дівчина закликає свою аудиторію не звертатись до цієї клініки та берегти своїх улюбленців.

Нагадаємо, Дашу Астаф'єву застукали на колінах у карпатському лісі: по капелюху поплескала

Як повідомляв "Знай.uа", "Я плачу щодня": Даша Астаф'єва розповіла, яке лихо принесли її родині російські окупанти

Знай.ua писав, його величність, літній тонік: Даша Астаф'єва поділилася рецептом освіжаючого напою з квітів